BENVINGUDA


BENVINGUDA

Benvolgudes famílies,

Amb aquest blog de P4 volem mostrar algunes petites notícies, sortides, treballs... dels vostres fills i filles de manera que, amb els protagonistes a casa, ells mateixos us ho puguin explicar. Podeu escriure comentaris, i els nens i les nenes també us poden ajudar. Segur que ens agradarà molt a tots.

Gràcies per dedicar-nos aquest temps.

Romy i Silvia.

15 d’abril del 2011

PLANTEM LLAVORS

LES TORTUGUES I ELS DOFINS HEM POSAT UNES LLAVORS DE MONGETES I LLENTIES DINS D'UN GOT DE PLÀSTIC AMB COTÓ, DESPRÉS HEM MULLAT EL COTÓ I HEM ESPERAT UNS DIES PER VEURE QUÈ PASSAVA.


PANTALLA COMPLETA




MIREU QUÈ HA PASSAT! DE LES LLAVORS HAN CRESCUT UNES PLANTES AMB LES SEVES ARRELS, LES TIGES I LES FULLES.


PANTALLA COMPLETA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M'AGRADA MOLT QUE ENS ENSENYEU ALGUNES DE LES COSES QUE FEU A LA CLASSE. AIXÍ TENIM L'OPORTUNITAT DE VEURE COM CREIXEU I ANEU APRENENT COSES NOVES.

MARTA (DE P3)

Judit ha dit...

Aquests dies de vacances hem estat mirant les fotos del blog, també les del curs passat. Hem passat una bona estona amb la Mireia i els avis. A la Mireia li encanta explicar-nos tot el que fa i aprèn. Moltes gràcies per aquest blog, és com una finestra per mirar els nostres fills quan són a l'escola. I també gràcies per les moltes sortides que feu, la Mireia diu que té molta sort perquè quan s'acabi la setmana santa marxarà de colònies!!!
Salutacions a tots.

Josep Mª i Judit