BENVINGUDA


BENVINGUDA

Benvolgudes famílies,

Amb aquest blog de P4 volem mostrar algunes petites notícies, sortides, treballs... dels vostres fills i filles de manera que, amb els protagonistes a casa, ells mateixos us ho puguin explicar. Podeu escriure comentaris, i els nens i les nenes també us poden ajudar. Segur que ens agradarà molt a tots.

Gràcies per dedicar-nos aquest temps.

Romy i Silvia.

4 de novembre del 2010

ANEM AL COSMOCAIXA!

DIMARTS 2 DE NOVEMBRE VAM ANAR AL COSMOCAIXA. VAM FER UNA VISITA AL BOSC INUNDAT I VAM ENTRAR AL TOCA-TOCA. MIREU QUÈ VALENTS QUE SÓM TOCANT ALGUNS D'AQUESTS ANIMALETS!


PANTALLA COMPLETA




PANTALLA COMPLETA

4 comentaris:

Francina i Xavier ha dit...

Els panellets que van fer les tortugues eren boníssims. I després, el cap de setmana, en vam fer més a casa i també van quedar molt bons.

Judit ha dit...

Ens han agradat molt les fotos de la sortida al Cosmocaixa, aquests nens de l'Escola Diputació tenen molta sort de poder fer totes aquestes activitats i tocar els animalets del mar. Els pares us ho agraïm de veritat!


Josep Mª i Judit (pares de la Mireia)

Unknown ha dit...

Quina pasada la quantitat de bitxos raros que van descobrir, veure i tocar aquell dia. Fins i tot una serp més gran que ells¡¡¡

L'Eloi està disfrutant explicant-nos el que van fer a Cosmocaixa.

Moltes gràcies a tot l'equip per fer-los gaudir d'aquesta forma.

Judit, Fran i Eloi.

Unknown ha dit...

Uuuuaaauuuu!!! la veritat es que nosaltres amb prou feines ens haguessim atrevit a posar un dit a sobre d'aquests animals....

L'Abril ha disfrutat molt explicant-nos les fotos...

Gràcies mestres!!!

Anaïs i Oriol, Abril i Roger