BENVINGUDA


BENVINGUDA

Benvolgudes famílies,

Amb aquest blog de P4 volem mostrar algunes petites notícies, sortides, treballs... dels vostres fills i filles de manera que, amb els protagonistes a casa, ells mateixos us ho puguin explicar. Podeu escriure comentaris, i els nens i les nenes també us poden ajudar. Segur que ens agradarà molt a tots.

Gràcies per dedicar-nos aquest temps.

Romy i Silvia.

1 de maig del 2011

LES COLÒNIES DE P4

ELS DIES 28 I 29 D'ABRIL ELS NENS I NENES DE P4 VAM MARXAR DE COLÒNIES AL POBLAT D'INDIS DE LA TRIBU DE LES TRENES VERMELLES, A TAVERTET. ALLÀ VAM CONÈIXER LA LUMI, L'ÓS PELUT I EL FALCÓ BLANC. VAM JUGAR AMB ELLS, ENS VAM DISFRESSAR I PINTAR COM INDIS, VAM FER UNA CINTA D'INDI I VAM APRENDRE CANÇONS DIVERTIDES. ENS HO VAM PASSAR D'ALLÒ MÉS BÉ ESTANT FORA DE CASA AMB ELS NOSTRES COMPANYS I MESTRES!!!
AQUÍ TENIU "ALGUNS CENTENARS" DE FOTOS DE LES NOSTRES COLÒNIES!!
ESPEREM QUE US AGRADIN!

PANTALLA COMPLETA

3 comentaris:

Anònim ha dit...

GRACIES PER ORGANITZAR I ESTAR AMB ELLS A LES COLÒNIES, ES UNA EXPERIÈNCIA QUE VAL LA PENA QUE LA VISQUIN.....I PER DESCONTAT GRÀCIES PER LES FOTOS, AIXÍ PODEM VEURE COM SU PASSAN DE BÉ.
FELICITATS A LA Ó LES FOTOGRAFES¡
BIBIANA (JAN MARTI)

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per aquest fantàstic reportatge fotogràfic! Fa molta il.lusió poder compartir aquests moments tant especials amb ells...
Sonia (Carla E)

Anònim ha dit...

Ana i Mario estan encantats de poder compartir aquestes fotos amb els "papas". Hem vist el Totem, la Lumy de la tribu de les trenes vermelles, etc ...
Moltes gràcies!!!
Carme i Raül ( Ana i Mario)